Stelletje is aan het shoppen

Winkelen in Noord- en Midden-Limburg

Funshoppen: nu even niet...

Limburg is normaal gesproken een mekka voor iedereen die van winkelen houdt. Van het Designer Outlet in Roermond tot de vele overdekte winkelcentra. 

Het Designer Outlet Roermond, 363 dagen per jaar geopend, is het grootste outlet center van de Benelux en Duitsland. Jaarlijks komen hier zo’n 8 miljoen modebewuste koopjesjagers hun slag slaan. Ook de omliggende dorpscentra en historische binnensteden hebben een gevarieerd winkelaanbod.

Interessante winkels in Noord- en Midden-Limburg

Overzicht winkelcentra in Noord- en Midden-Limburg

Overdekt winkelen in Noord- en Midden-Limburg

Shoplokaal bij boerderijwinkels of telers

Koop jij het liefst je bloemen, groenten, fruit en eieren bij de lokale boer of teler? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier het overzicht van boerderijwinkels en telers in Noord- en Midden-Limburg.

Parkeren en geldautomaten

Wil je weten waar je kunt parkeren of geldautomaten zijn? Kijk hier voor een overzicht met parkeerplaatsen in Roermond en Weert. Kijk hier voor een overzicht van alle geldautomaten

Winkelen in Weert

In Weert vind je naast de grote merken een verscheidenheid aan speciaalzaken. Naast winkels in de winkelstraten en rond de diverse gezellige pleinen is er ook een overdekt winkelcentrum. Het centrum van Weert biedt voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie over winkelen in Weert.

Winkelen in Roermond

In Roermond ligt het grootste Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Stap in een wereld vol fashion en lifestyle met ruim 200 internationale topmerken. Hier kun je urenlang shoppen en profiteer je van flinke kortingen op topmerken.

Op slechts drie minuten lopen vanuit het Outlet Center ligt de historische binnenstad van Roermond met zowel bekende ketens als kleinere winkels waar persoonlijke aandacht nog voorop staat. Midden in het centrum ligt het overdekte Roercenter. Meer informatie over winkelen in Roermond.

Op een paar minuten rijden ligt het Retailpark, een eigentijds winkelcentrum met grootschalige winkels en horecagelegenheden. En de Huis- en Tuin Boulevard. Hier kun je lekker shoppen, inspiratie opdoen, een hapje eten, klusspullen halen en tenslotte nog even boodschappen doen. Parkeren is hier gratis.

De winkels in het Designer Outlet Center, de binnenstad van Roermond, het Retailpark en de Huis- en Tuinboulevard zijn iedere zondag geopend.

Even een terrasje pakken...

De vele gezellige pleinen in steden als Roermond en Weert nodigen uit om even uit te rusten en te genieten van een hapje en een drankje. Zo kun je onder het genot van een kopje koffie met Limburgse vlaai even op adem komen.

De terrassen in de typische Limburgse dorpjes zijn erg uitnodigend en liggen vaak rondom het dorpsplein. Proef de gezellige sfeer en geniet van lokale producten en alle beleving op het dorpsplein.