Mountainbiker bossen groene natuur

Fietsen in Limburg

Fietsen in Limburg

Wie denkt dat Limburg alleen uit heuvels bestaat, heeft het mis. Noord- en Midden-Limburg heeft een hart voor fietsers en kun je dus heel goed fietsen in vlak landschap. Op het ene moment fiets je door de bosrijke natuur en het ander moment kom je door één van de typisch Limburgse dorpjes. Het grensoverschrijdende fietsroutenetwerk in Limburg scoort dan ook liefst 4,5 ster volgens de kwaliteitsmonitor van het Fietsplatform.

Fietsrouteplanner

Jouw fietsroute plan je makkelijk en snel via onze fietsrouteplanner. Alle fietsknooppunten in Midden- en Noord-Limburg staan uiteraard ook op de fietsknooppuntenkaart, verkrijgbaar bij één van de VVV vestigingen of in de webshop.

Internationale Maasfietsroute

Ontdek al fietsend Limburg langs de Maas. Vanaf Maastricht, dwars door de natuur van RivierPark Maasvallei, langs de Maasplassen tot aan Nationaal Park de Maasduinen. De Internationale Maasfietsroute oftewel de EuroVelo19, volgt de Maas vanaf de bron in Noord-Frankrijk tot de monding bij Hoek van Holland.